szeretek főzni

2010. szeptember 11. szombat

Kacsasült hagymás krumplival és savanyúsággal

Kategória: sültek — Címke: — hzias @ 19:57

A megtisztított kacsák ”vastagját”  megsóztam, két tepsibe elosztottam és alufóliával lefedtem, úgy hogy a fényes fele legyen a hús felé, (vizet nem raktam alá, mert fiatal kacsa volt), és 180 fokos sütőben jó másfél óráig sütöttem, utána a fóliát levéve megpirítottam. Közben krumplit tisztítottam, kevés sós vízben megfőztem, amikor a krumpli megfőtt összekevertem a kockára vágott, olajban megpirított, megborsozott hagymával. A sült kacsát a hagymás krumplival és savanyúsággal (káposztával töltött almaparikával és kovászos uborkával) tálaltam.

kacsavacsi 004

Szóljon hozzá!

Szóljon hozzá elsőként!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról.

Elnézést, de a bejegyzéshez egyelőre nem lehet hozzászólni.

A honlap lelke a WordPress