szeretek főzni

2010. szeptember 20. hétfő

Uborka saláta (tk)

Kategória: saláta, zöldségek — Címke: — hzias @ 13:57

A testkontrollban nem lehet ecetet és cukrot sem használni, ezért a salátákat citromlével kell savanyítani.

Hozzávalók:

  • 2 közepes kígyóuborka
  • 2 kávéskanál só
  • 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
  • 1 evőkanál olaj
  • 1/2 citrom leve
  • kevés őrölt bors

Az uborkát alapos mosás után felszeleteljük, rászórjuk a sót, fokhagyma granulátumot, őrölt borsot, rátesszük az olajat és citromlevet, jól elkeverjük. Néhány perc állás után levet enged, víz nem kell hozzá. Kóstolgassuk, és addig ízesítsük, míg kellően ízes nem lesz.

Szóljon hozzá!

Szóljon hozzá elsőként!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról.

Elnézést, de a bejegyzéshez egyelőre nem lehet hozzászólni.

A honlap lelke a WordPress