szeretek főzni

2010. december 14. kedd

“Párizsi kakas”

Kategória: bundázott, tojásos ételek — Címke:, — hzias @ 00:09

12.12.ebed 005

A levesben megfőtt kakas húsosabb alkatrészeit (a vastagját) párizsiasan sütöttem meg. Az előfőzött húsokat (1 hát, 2 fél far, 2 fél mellfilé, 2 szárny, 2 alsó comb és 2 felső comb) megpergettem kevés sóval, majd lisztbe, és kevés sóval elhabart tojásba mártottam, forró olajban kisütöttem. Amikor megsült, szalvétával bélelt tálra szedtem, hogy a felesleges olaj leitatódjék, és sárgarépás-gombás párolt rizzsel és csemege uborkával  tálaltam.

12.12.ebed 008

Szóljon hozzá!

Szóljon hozzá elsőként!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról.

Elnézést, de a bejegyzéshez egyelőre nem lehet hozzászólni.

A honlap lelke a WordPress