szeretek főzni

2010. december 19. vasárnap

Rántott sertéskaraj

Kategória: bundázott — Címke: — hzias @ 14:59

12.19.e 001

Az ünnepi készülődésben ma karácsonyfa vadászatra indultunk.Több árust is végig jártunk legkisebbik fiammal, mire megtaláltuk családunk idei fáját. Gyönyörű normann fenyő, nem túl nagy, de szép formás, és árban is megfelelő. Édes Párom még indulásunk előtt közölte azon vágyát, hogy rántott húst enne, mert már olyan régen volt. Ennek megfelelően vettük az irányt, és a fenyő mellett néhány apróságot beszereztünk egy áruházlánc kínálatából, többek között 1 csomag szeletelt sertéskarajt (7 szelet, csont nélkül,  ami ebédre hármunknak épp elég). Már jól benne jártunk az ebédidőben, mire hazaértünk, gyorsan elpakoltuk a vásároltakat, és nekiláttunk az ebédkészítésnek. Férjem besegített a krumplipucolásba, így 30-35 perc múlva már ehettünk is. Rántott sertéskarajt, sültkrumplival és őszibarack befőttel. Gyors, egyszerű és finom volt. A rántott hús receptje régebbi bejegyzéseim között már szerepel, ezért most csak képet mellékelek.

Szóljon hozzá!

Szóljon hozzá elsőként!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról.

Elnézést, de a bejegyzéshez egyelőre nem lehet hozzászólni.

A honlap lelke a WordPress