szeretek főzni

2011. július 24. vasárnap

Névnap és “születésnap”

Kategória: ünnep — Címke: — hzias @ 11:00

Egyetlen Menyemnek ma van a névnapja, így innen is sok boldogságot kívánok Neki a család apraja-nagyja nevében!!  Isten éltessen sokáig, egészségben, szeretetben!!

117751(a kép a kepguru.hu oldalról származik)

És a “születésnap”, ami nem is születésnap, inkább évforduló, mert épp 1 éve kezdtem a Kulináris Világ-nál vezhetni ezt a “gasztro-naplót”, amibe leírogattam főzési szokásaimat, ötleteimet, és szinte minden nap azt, hogy mit tálaltam a családnak.  Észrevétlenül lett az életem része, hobbim, szórakozásom, kikapcsolódásom, nemcsak az írás, hanem a mások blogjának olvasása is. Aztán ahogy telt az idő, és láttam másik két Kulináris Világ-os kedves Blogtársam Hobbychef és Mrita  blogspot-os blogját, már nem éreztem elégnek azokat a lehetőségeket, amiket az a blog adni tudott, és szépen lassan elkezdtem ezt a második blogot összehozni. Egy ideig párhuzamosan vezettem a két blogot, aztán már csak időnként tértem vissza a “bölcsőhöz”, de most is hálás vagyok a lehetőségért, amit a Kulináris Világ biztosított.

Úgy érzem az elmúlt hónapok alatt tagja lettem egy jó kis közösségnek, kedves Bloggertársaimat barátaimnak tekintem. Az első bátortalan bejegyzések és hozzászólások óta eltelt időben igyekeztem folyamatosan fejleszteni, szépíteni a blogot, ami nekem nagyon jó szórakozás volt, és remélem a hozzám betérő kedves Látogatóknak sem okozott csalódást :) !

Szóljon hozzá!

Szóljon hozzá elsőként!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról.

Elnézést, de a bejegyzéshez egyelőre nem lehet hozzászólni.

A honlap lelke a WordPress